LingeBed

Bed & Breakfast
Table d'hôtes

Nederlands

English
Deutsch
Francais

Nederlands English Deutsch Francais

Welkom bij het LingeBed!

Kom helemaal tot rust in deze landelijke omgeving in de Betuwe bij het LingeBed op de prachtige Lingedijk in Acquoy. De kronkelige Linge met haar dijken en wielen, boomgaarden met bloesem of vruchtenpracht, knotwilgen, grazende en luierende koeien en schapen nodigt als geen ander uit tot het maken van de talrijke wandel- en fietstochten die de regio biedt. Daarnaast bieden dichtbijgelegen historische dorpjes en steden zoals Gorinchem, (Glasstad) Leerdam en Buren alles voor de cultuursnuivers onder ons. Ook de plekjes als Geldermalsen, Beesd, Asperen en Heukelum zijn zeker de moeite waard. Kortom, op en bij en langs de Linge is het heerlijk toeven!

LingeBed Acquoy zwembad

LingeBed Acquoy ingang

Bram Berkhout en Monique Daam ontvangen je graag in de sfeervolle oude boerderij met ongedwongen sfeer waarin ruimte is voor allerlei mogelijkheden. Een warm welkom bij aankomst wordt gegarandeerd door de twee overenthousiaste flatcoated retrievers Bo en Balou, moeder en dochter. Bij aankomst een frisse duik in het zwembad alvorens 's avonds aan te schuiven aan de table d'hôtes die afhankelijk van het weer binnen of buiten gedekt wordt? Een vroeg kopje koffie of thee op de kamer of een picknickmand mee? Alles is bespreekbaar om je verblijf in Acquoy onvergetelijk te maken!

Onze vaste gasten kennen al sinds 2013 het warme welkom van Bo, onze flatcoated retriever. Bo vindt het geweldig als er mensen komen en laat dat duidelijk merken. Soms een beetje overdonderend maar absoluut zonder kwade bedoelingen. Hoewel we er steeds op blijven hameren blijkt het praktisch onmogelijk te zijn het uit blijdschap omhoog springen af te leren. Flatcoated retrievers proberen altijd hun ‘hallo zeggen’ te bezegelen met een lik in je gezicht...als wij niet in de buurt zijn om haar een beetje te beteugelen is je omdraaien de beste remedie.

LingeBed honden flatcoats

Bo is geleerd altijd met speelgoed in de bek iemand te begroeten zodat ze niet kan likken, Balou is lerende maar nog niet helemaal zo ver. Ze komen het speelgoed dus niet brengen om mee te spelen, lekker in de bek laten zitten. Na een aai over de bol hobbelt Bo dan tevreden met je mee naar de voordeur. Ben je boven geweest en na een paar minuten weer naar beneden zal Bo je weer begroeten alsof ze je héél lang niet gezien heeft.
Bo is een typische flatcoat, een blij ei!

LingeBed honden flatcoats

In 2017 is het welkomstcomité uitgebreid... Bo heeft op 8 september 11 prachtige en gezonde pups op de wereld gezet.

LingeBed honden flatcoats

We hebben ze natuurlijk niet allemaal gehouden maar voor 10 een heerlijk thuis gevonden. Alleen pupje beige, Balou, is gebleven.

LingeBed honden flatcoats

Balou heeft haar eerste trainingsexamen met goed gevolg afgelegd en is nu begonnen met de jonge honden training. Het is een kleine lieve druktemaker die haar moeder in alles na doet en ook een beetje teveel verwend wordt door Bo. Ze vindt werkelijk alles spannend en interessant en doet er alles aan om de aandacht op te eisen. Ook heeft zij, jong als ze is, het spring-gen…

LingeBed honden flatcoats

Als iedereen uitgebreid begroet is keert de rust weer…

LingeBed honden flatcoats

Meer weten over Bo, Balou en flatcoated retrievers? Kijk onder het kopje LingeNest op de homepage!

LingeBed honden flatcoats

In maart 2018 hebben we een Aquacell laten plaatsen, een waterontharder die onze waterhardheid van 7,9 heeft teruggebracht naar 0! De aanwezigheid van de Acquacell betekent voor ons kalkvrije badkamers en apparaten, dat er minder schoonmaakmiddelen en wasmiddelen en helemaal geen wasverzachter en ontkalkprodukten meer nodig zijn en bovendien op termijn een besparing op cv en stroom oplevert. Daarnaast vind iedereen hier in huis dat het zeer goed voor de huid is bij douchen en baden en kalkvrij water huidproblemen verzacht. Er is minder zeep en shampoo nodig en bodylotion kan de deur uit. Ook smaakt het beter dan water dat kalk bevat en dat geldt dus ook voor koffie en thee die ermee gezet zijn.

LingeBed Aquacell

LingeBed zwembad

Ons andere water, het zwemwater, heeft een ander systeem. Na de winter wordt het halflege bad weer aangevuld en storten we 200 kg zout in het water. Het water wordt via de skimmers de filter ingezogen en passeert daarna de ionisator. Dit apparaat zet het zout om in een natuurlijk chloor waardoor zwemmers geen last hebben van geïrriteerde ogen en uitdrogende huid. Je hoeft dus na het zwemmen niet meer te douchen om het chloor van je af te spoelen, integendeel. Laat het gewoon opdrogen op de huid. Ook de kleuren van zwemkleding worden niet aangetast. Van de ionisator wordt het water doorgepompt naar de zonnepanelen op het dak om vervolgens schoon, natuurlijk gechloord en verwarmd weer door de inspuiters het zwembad in te stromen. Het enige waar we geen invloed op hebben is de zon!

De oude loop van de rivier de Linge biedt met haar meanderende dijken schilderachtige uitzichten over uiterwaarden en (hoogstam)boomgaarden. Temidden van deze fraaie natuur, in het meest westelijke puntje van Gelderland, ligt het lommerrijke dorpje Acquoy aan de buitenbocht van een oude meander van de Linge. Het pittoreske Acquoy (600 inwoners) werd enkele jaren geleden uitgeroepen tot 1 van de 10 mooiste dorpen van Nederland. De rust en ruimte die je hier ervaart is ongekend. Het rijke verleden kenmerkt ook de oudere bebouwing langs de dijk met fraaie hoeven en dijkhuizen.

LingeBed Acquoy scheve toren

De historie leeft nog voort in het fort Asperen (genoemd naar het nabijgelegen Asperen en tegenwoordig in gebruik voor culturele manifestaties ) en de scheve toren van de Hervormde Kerk, die in de volksmond werd uitgeroepen tot de Betuwse tegenhanger van Pisa. Op het oude kerkhofje aan de voet van die scheefhangende toren ligt mevrouw Cornelia Pisa begraven, echtgenote van dominee N.H. Kuipéri, geboren in 1877 en overleden in 1941. Haar man, gestorven in 1946, rust in hetzelfde graf. De toren met plat dak staat 115 centimeter uit het lood en helt naar rechts. Doordat de Linge regelmatig buiten haar oevers trad verdween de grond onder de voeten van de kerk. In 1844 werd de toren losgekoppeld van de schip. Tijdens de in de omgeving bekende rommelmarkt in juni is de toren te beklimmen en krijgt men prachtige vergezichten voorgeschoteld.

LingeBed Lingedijk winter

LingeBed scheve toren Acquoy

Het dorpslied van Acquoy:

Op Acquoy rijmt hooi, en lentetooi,
en dooi, en vooral mooi
Acquoy,
Wat ben je mooi (bis)
Met je boomgaarden en weiden,
Groen in alle jaargetijden,
Met je vee en schapenvachten
Blauwe luchten, wolken prachten,
Acquoy,
Je bent zo mooi! (bis)

LingeBed bloesem boomgaard Acquoy

LingeBed Linge Acquoy

Je kerk is mooi (bis)
Met die hele oude toren
Die zich 's zondags ver laat horen
Met je frisse boerenhuizen
En je oude, houten sluizen
Acquoy
Wat ben je mooi! (bis)

Acquoy,
Bij vorst of dooi (bis)
Als een sneeuwlaag dekt je dijken,
Bomen onder d'ijzel prijken,
Jong en oud over het ijs heen zwiert,
En het winter-Lingefeest viert,
Wel Acquoy,
Dán ben je mooi! (bis)

Acquoy is in het verleden uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Nederland en dat is natuurlijk niet voor niets. Omringd door het typisch Betuwse landschap van uitgestrekte weiden en boomgaarden is het dé omgeving voor mooie wandel- en fietsroutes die langs vele mooie plekjes voeren. Veel frisse lucht, stilte en een vredig landschap nodigen uit tot een tocht over de kronkelende en smalle dijken en door rustieke plaatsjes met een rijk verleden. De Linge, die zich al slingerend een weg baant door de "Fruittuin van Nederland", vormt met haar oevers, uiterwaarden , rietkragen, moerassen, grienden, wielen en wilgenbossen eigenlijk één groot waardevol natuurgebied. Het is een natuurlijk riviertje gebleven. Acquoy is een dorpje langs de Linge.

LingeBed Linge varen

Fort Asperen en de bijzondere sluizen in de Linge maken deel uit van het verdedigingsstelsel De Nieuwe Hollandse Waterlinie dat zich uitstrekte van Naarden en Muiden aan het IJsselmeer tot aan de Biesbosch voorbij Werkendam. Het fort is te bezoeken aan de Langedijk in Acquoy, alleen van 1 oktober tot 1 mei houden vleermuizen er hun winterslaap en is het gesloten voor publiek. Vanaf 1 mei ben je welkom van dinsdag t/m zondag (entree gratis). Tevens zijn er regelmatig kunstmanifestaties en tentoonstellingen waarvoor wij naar de website van Fort Asperen verwijzen.

LingeBed Lingedijk

Een van de officiéle wandelpaden is het Lingepad (LAW 6-2) dat door Acquoy loopt en het Waterliniepad (TP2) dat je vanaf het Fort Asperen kan volgen. Dicht bij het LingeBed kan je aansluiten op enkele lange afstandsfietsroutes zoals de LF7 (Oeverlandroute), de LF( (NAP route), de LF12 (Maas- en Vestingroute) en de LF17 (Rijndeltaroute). Informatie over deze routes is beschikbaar, evenals de Fluitenkruidroute en de Route langs de Linge. Ook kan je voor op de Linge een kano of sloep huren. Als je niet zelf wil varen ligt de rondvaartboot in Leerdam te wachten voor een korte of lange trip?

LingeBed fort Asperen

Acquoy ligt dusdanig centraal ten opzichte van vele historische plaatsen en monumenten dat alles vernoemen te uitgebreid zou worden. In het LingeBed is een uitgebreide informatiemap aanwezig met dagtochtjes, evenementen en informatie over omliggende plaatsen en zijn de wandel/fietsroutes aanwezig.

Table d’hôtes is van oorsprong een Frans idee dat ontstaan is bij de chambres d’hôtes (te vergelijken met een Bed & Breakfast). ‘Eten wat de pot schaft’ zou je oneerbiedig het principe van table d’hôtes kunnen omschrijven. Wat vriendelijker klinkt het om te zeggen dat je ’s avonds aan tafel schuift bij de gastheer en gastvrouw die de maaltijd bereiden met mogelijk nog andere gasten. Een aanschuiftafel, een gastentafel? Zeker niet verplicht maar voor velen voelt het bijna als logisch dat je samen eet met de mensen bij wie je in huis logeert.

LingeBed table d'hôtes

Als er ook andere gasten mee eten maak je kennis met mensen die je anders waarschijnlijk niet zou ontmoeten. Je praat over andere dingen dan die van je eigen belevingswereld en levensinvulling waarbij het eten zelf, onze grote landkaart en de omgeving meestal al genoeg gespreksstof bieden. In de zomer,  na een warme zonnige dag, eten we bij het zwembad midden in de tuin. Zwaluwen cirkelen rond de boerderij en langzaam zien we de lucht kleuren en de dag overgaan in de nacht ingeluid door de fladderende vleermuizen. Niemand is de Bob, er is slechts nog een trap te gaan...

LingeBed table d'hôtes

  LingeBed table d'hôtes

In onze omgeving is een ruime keuze aan restaurants, echter niet in Acquoy en na een hele dag fietsen of wandelen is het prettig niet weer te moeten opstappen... een aperitiefje buiten in de zon of bij het zwembad gevolgd door een 3-gangen menu afgesloten met thee en koffie geeft dan een heerlijk vakantiegevoel! Hier eten we niet à la carte maar bij de boeking kan een voorkeur uitgesproken worden voor de Hollandse, Italiaanse, Franse, Thaise of Indonesische keuken. Bij ‘geen voorkeur’ laat je je lekker verrassen en indien gewenst koken wij vegetarisch, glutenvrij, suikervrij of zuivelvrij.

LingeBed table d'hôtes

Een menu (à € 35,00 per persoon) bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht afgesloten met thee en koffie. Het aperitief, de wijn en andere drankjes zijn inclusief. Graag minimaal 1 dag van te voren reserveren (bij zondagen 2 dagen).

Jezelf lekker laten verwennen en genieten van gastvrijheid, rust & ruimte, dat is wat LingeBed je biedt!

LingeBed Lingedijk Acquoy
LingeBed Lingedijk Acquoy

Het LingeBed heeft haar plek gevonden in het voorhuis van onze T-boerderij aan de Lingedijk. Op de eerste verdieping zijn de twee ruime 2-persoonskamers met daartussen een gezamenlijke badkamer met wastafel, douche en ligbad voor de gasten. Er is een apart toilet. Beide kamers hebben een vergezicht op de Linge maar ademen een andere sfeer uit. Bewust zijn televisie en radio niet aanwezig.
LingeBed Acquoy Bloesemkamer
LingeBed Acquoy Bloesemkamer

De Bloesem kamer, met een tweepersoonsbed, is fris en luchtig als de lente.
LingeBed Acquoy Oogstkamer
LingeBed Acquoy Oogstkamer

De Oogst kamer, met twee eenpersoonsbedden, oogt warmer en knusser met een koloniaal accentje. De boxsprings zijn 90 bij 210, dus ook voor lange mensen geschikt.
LingeBed Acquoy badkamer
LingeBed Acquoy badkamer

Er zijn badjassen aanwezig en vanzelfsprekend liggen handdoeken en zeep voor u klaar.
LingeBed Acquoy terras zwembad
LingeBed Acquoy woonkeuken

Beneden beslaat de grote woonkeuken eigenlijk het hele voorhuis, het hart van de boerderij! Hier wordt 's ochtends een heerlijk ontbijt geserveerd en kan 's avonds worden aangeschoven voor de "pot van het huis" aan de table d'hôtes. Met dieetwensen kan in overleg rekening gehouden worden. Indien het weer het toelaat kunnen ontbijt en/of diner natuurlijk ook buiten gebruikt worden.

 

LingeBed Acquoy ontbijt
LingeBed Acquoy ontbijt

Kamer met uitgebreid ontbijt € 75,00 per nacht per kamer
Babybed Gratis (vooraf melden)
Table d'hôtes (3-gangenmenu incl drankjes) € 35,00 per persoon (vooraf reserveren)
Lunchpakket € 10,00 per persoon (vooraf reserveren)

 • Contante betaling bij aankomst
 • Kamer dagelijks beschikbaar vanaf 16.00 uur tot de volgende morgen 10.00 uur
 • Voordeur sluit om 23.00 uur
 • Het gebruik van het zwembad is geheel op eigen risico.
 • Parkeerplaatsen aanwezig
 • Fietsenstalling op eigen terrein
 • Oplaadpunt voor fietsaccu
 • Koffie/thee/cacao/water op de kamer
 • Badjassen aanwezig
 • Huisdieren en roken niet toegestaan
 • WiFi aanwezig

Onze gasten hebben hun mening in ons gastenboek geschreven.
Hieronder zie je alle opmerkingen uit ons gastenboek.

30-08-2019 Marjon en Frans
Hartelijk dank dat we een nachtje bij jullie mochten logeren. We hebben genoten van de locatie, omgeving en jullie gastvrijheid. Zeker voor herhaling vatbaar.
24-08-2019 Rien en Sjaan
We hebben een heerlijk weekend gehad. Vol verrassingen en dat alleen al door ons verhaal wat we aan jullie vertelden over 40 jaar terug toen we logeerden in de Koperen Koffiekan. Dankzij jullie dat huis mogen bezichtigen. Heel veel dank daarvoor. Dat geldt ook voor Frank en Sylvia. Varen was ook erg leuk en de rondleiding in het Fort bij Asperen heel interessant. Heel veel dank voor de goede zorgen. Ontbijt heerlijk, kamer super. Het diner was erg lekker. Die avond was het zo gezellig met elkaar, ook met Robbert en Lotte de andere gasten en jullie. Ook de honden zijn geweldig, wat een schatten.Niet vergeten het zwembad, na zo'n warme dag een verademing. Nogmaals bedankt voor alles.
18-08-2019 Margreet, Douwe, Sjolk en Klas
We hebben genoten van jullie fijne huis/tuin en gastvrijheid! Helaas konden we niet zwemmen omdat het regende, dus moeten we nog een keertje terug komen ;-)
26-07-2019 Hugo en Ingrid
Het was goed toeven in jullie prachtige huis en tuin. Jullie zwembad was "a dream come true" met deze hittegolf.
24-07-2019 Mieke en Ati
Dank voor de attente manier van zorg. We hebben genoten van de oogstkamer (en ventilator) en de prachtige tuin en zwembad. Het is heel goed toeven hier.
16-07-2019 Helen and Robert Silkll
Many thanks for a very hospitable an comfortable stay in your beautiful home. We wish you a good summer and we hope to see you again.
13-07-2019 Theo en Netty
Dank jullie wel voor de goede zorgen, gezelligheid en het lekkere eten. Dat verdient een grote pluim.
13-07-2019 Hans en Annie
Bedankt voor de goede zorgen, het warme welkom en de gezelligheid.
22-06-2019 Juliette, Wil en Olivier
We hebben genoten hier van de rust, de frisse lucht en de gezelligheid!
16-06-2019 Jikkemien, Maja, Paula, Melanie en Janneke
We hebben weer genoten van het onderkomen. Heerlijk gegeten, genoten van de tuin en het heerlijke ontbijt.
02-06-2019 Karin en Sam
Wat een prachtig plekje hebben jullie hier. Zeer gastvrije ontvangst, heerlijk en gezellig gegeten. Bedankt hiervoor!
01-06-2019 J. Vroege
Hoe mooi is Gelderland. Het LingeBed lekker rustig. Wat een heerlijke begroeting van de honden. Mooi uitzicht, mooi maar kort. Heerlijk bed, gezellige kamer.
25-05-2019 Ottelen en Marlieze
Wat een prachtige, rustige plek. Ook handig die fietsen waarmee we heerlijk zijn gaan eten bij Marie in Beesd. Bedankt voor alles!
03-09-2018 Lies en Broer
Een heel fijn welkom, erg gastvrij. Jullie kunnen gerust meedoen met de B&B van het jaar. Alles is aanwezig. We zijn niets tekort gekomen. Mooi buiten zitje en omgeving. Bedankt voor alles.
16-08-2018 Drikus en Johanna
Het was weer een heerlijk verblijf hier. Genoten van de mooie omgeving, het zwembad en de heerlijke bedden. Na een goed verzorgd ontbijt kunnen we er weer tegen vandaag. Hopelijk tot ziens!
07-08-2018 Jan en Henriëtte
Het was heerlijk om hier te zijn. Alles was goed verzorgd. We zullen dit plekje niet vergeten, incl de ruimte die jullie ons gaven.
05-08-2018 Nenske en Jos
Dank voor jullie gastvrijheid. Het is hier aangenaam te vertoeven!
24-07-2018 Fons en Margot
We hebben genoten van alles: gastvrijheid, eten, honden, zwembad, wijntje, grapjes Bram. Wie weet tot ziens en zelfs misschien met z'n vieren.
24-07-2018 Remco en Wilma
Wat een bijzondere ervaring voor Remco en Wilma
Wat een liefdevolle zorg voor ons
Super bedankt voor dit alles.
Ik vond het zwemmen ook leuk en het was heel gezellig.
17-07-2018 Nathalie en Joline
We hebben heerlijk genoten van jullie stekje en gastvrijheid! Heerlijk vertoeven in het zwembad en van je kookkunst. Bedankt voor alles en wie weet tot ziens.
17-07-2018 Margot en Frans
Thuis komen. Thuis voelen. Met weemoed vertrekken. Voor Bram: Zelfs een geblinde ziet jullie gastvrijheid (8 letters)
14-07-2018 Mevr Hovestadt, Johanna en Ria
Het was weer super, maar dat zijn we inmiddels gewend van jullie. Bedankt voor de gastvrijheid.
09-07-2018 Hanneke, Jos, Henk en Gerry
Gastvrijheid met hoofdletters! Wat een geweldig verblijf. We hebben genoten.
26-06-2018 Rien en Marian
Geweldig wat jullie doen voor de gasten.Daar kan een hotel niet aan tippen. Juist die aandacht, zorg en dan ook de superlocatie van de BB gaven ons echt een vakantiegevoel. Wat hebben jullie iets moois opgebouwd. We zullen het zeker doorvertellen en aanbevelen.
21-06-2018 Frans en Philene
We hebben genoten van alles. Jullie gastvrijheid is hartverwarmend. Bedankt voor jullie persoonlijke aandacht.
19-05-2018 Thé en José van Enckevort
Wat je ziet is wat je krijgt.
Twee hele mooie mensen.
19-05-2018 John en Ria Flupsen
Dank voor jullie onovertroffen gastvrijheid!! Het waren twee dagen met een gouden randje...
16-05-2018 Marleen en Monique van Megen
Wat kan 1 dag een onvergetelijke indruk maken!!! Wij gaan dit nooit vergeten. Bedankt voor alles en wie weet..... tot ooit.....
03-05-2018 Kees en Lijnie van de Bok
Prachtig gefietst in deze schitterende omgeving. Heerlijk geslapen en ontbijt in deze prachtige, gezellige B&B. Bedankt voor de gastvrijheid!
03-05-2018 Vivian en Monique
Het was een hele leuke mini vakantie met mijn moeder en dat komt deels door deze beste en leukste bed en breakfast die ik ooit heb gezien. Het was echt superleuk!!
21-04-2018 Liesbeth, Ypie, Lianne en Rommie
In 1 woord: Top!! We hebben enorm genoten van alles, de kamers, het eten, de lekkere loungebedjes bij het zwembad! Bedankt voor de gastvrijheid en de mooie reisverhalen! We zijn enorm geïnspireerd, wij, zusjes vd Veen, komen zeker terug!!
30-08-2017 Neleke, Pieter en Marianne
Heel veel dank voor de gastvrijheid en gezelligheid, de supermaaltijden en dat we Bo mochten knuffelen. Veel geluk met de puppies, hopelijk gaat het allemaal goed! We houden de berichten in de gaten.
24-08-2017 Koos en Martha
Wat hebben jullie hier een mooi paleisje gemaakt! Een B&B waarvan je gerust mag stellen dat het een paleisje in een paradijsje is. Wat een gastvrijheid, wensen worden bijna afgelezen! Heerlijke maaltijd, fijne ontbijtjes. Prima kamer... En de omgeving is echt prachtig. Met fijne herinneringen en natuurlijk nog een paar potjes jam etc mee gaan wij lekker uitgefietst en uitgerust weer naar Peize!
10-08-2017 Karlos en Rita
Via Peter, Mieke en ons bezoek aan Annelies zijn we bij jullie terecht gekomen. Aangenaam en smaakvol verblijf. Vriendelijk onthaal en een met liefde bereide maaltijd! Hartelijk dank en wie weet tot nog eens! Succes met de kweek!
10-08-2017 Nieke en Pety
Ze zeggen dat het de eerste keer altijd de lastigste keer is. Dat is hier niet waar... Toen we hier de tweede keer toekwamen, stelden we ons de vraag... zou de tweede keer de ervaring van de eerste keer overtreffen? Zonder aarzelen:ja!

Opnieuw warmte bij de ontvangst

Opnieuw leuke verhalen

Opnieuw de lekkere keuken

Opnieuw de kleine attenties

Opnieuw... opnieuw...

en wij kunnen nu bevestigen... slapen in de bloesem of in oogst... geen verschil... beiden top!

Tot de volgende... Mét de Thaise keuken
06-08-2017 Raymond en Anita
Dank voor jullie gastvrijheid. Een plek om terug te komen!
27-07-2017 Linda, Ellis, Magda en Marleen
Wat een superplekje! Na een dag op de fiets, lekker in het zwembad en dan gezellig bij het zwembad tafelen én lekker lang natafelen ;). Vooral ook veel gelachen! Dank voor jullie goede zorgen!
23-07-2017 Hermine en Joseph
Toen ik dit gastenboek ter hand nam, dacht ik : wat kunnen die mensen toch overdrijven. "'t is hier een paradijs... 't was geweldig... dat hebben we nog nooit beleefd....". Inderdaad wij beamen dit en vinden geen woorden om de sfeer te beschrijven. Service ten top. Alles kon. Monique was steeds aanwezig om het zo aangenaam mogelijk te maken. Proficiat lieve mensen, wij hebben echt genoten. Zo'n verlof doet deugd. Wij wensen u nog heel veel levensvreugde. Dank voor alles. Hopelijk tot een volgende keer.
23-07-2017 Mieke en Peter
Imitatie is de hoogste vorm van bewondering, en vermits we onze ouders erg bewonderen, kunnen we niet anders doen dan hun woorden beamen. We hebben genoten op alle mogelijke manieren. Hoe een god-vergeten 'gat' (Belgisch woord voor afgelegen oord) als Acquoy een fameus hoogtepunt kan hebben: een B&B met oog voor ELK detail, de natte paraplu incluis, ik was bijna de fietspomp nog vergeten.. Bedankt voor zoveel hartelijkheid en warm onthaal. Het deed ferm deugd. Nog een ding wat we hier geleerd hebben: het woord 'perfect' bestaat wel, je vindt het terug in Acquoy..... Beste Monique en Bram, bedankt.
20-07-2017 Diederik en Tryntsje (50)
Een kort uitstapje waar we met volle teugen van genoten. Het was hier heerlijk vertoeven. En die maaltijd op de mooie plek bij het zwembad: als God in Frankrijk.

Op de Lingedijk kan je niet met de auto parkeren. Wij hebben twee parkeerplaatsen aan de Achterweg.
LingeBed Acquoy parkeerplaats
LingeBed Acquoy parkeerplaats

Aan de linkerkant zijn twee parkeerplaatsen. Rechts van de parkeerplaats is de ingang naar het LingeBed.

LingeBed Acquoy parkeerplaats

LingeBed Acquoy parkeerplaats

Watertemperatuur: 22 °C

Hoe ziet het er rond deze tijd uit bij het LingeBed?