LingeNest - Luke


Ik heet officieel Seaheart New Moon maar ze noemen mij Luke en ik ben geboren in Engeland.
Op 21 februari 2010 heeft Marianne Voorneveld mij meegenomen naar Hoogland waar ik heerlijk vlakbij de bossen woon en een actief leven leid net zoals mijn vader Joep 14 ½ jaar hier heeft gedaan! Ik heb een heerlijk leven hier met mijn halfzus Philou en mijn dochter Mildred.
Hierboven zit ik links van Philou, Mildred zit rechts
Dit is mijn vader, Wagging Tails Rolf Muntz (Multi Ch., Multi Winne, Multi veteranen Ch., Beste reu World Dogshow 2007, Beste Reu Crufts 2009 en diverse KNJV B diploma's), volgens Marianne een prachtige en easy going hond... haar Once in a lifetime… Mijn vader Joep was bijna 8 toen Luke op kerstavond geboren werd met 4 broertjes en zusjes.
Dit is mijn moeder, Levelmoor Lanosa of Seaheart (Full UK Ch., Top winning bitch in Engeland en in bezit van SCA).

Marianne vertelt : "Luke is een vrolijke gast die graag de hele dag met van alles in zijn bek loopt. Of het nu speeltjes zijn, vetbedden of wat anders wat voorhanden is... er wordt met alles gesjouwd."

Luke is een grote knuffelkont en denkt dat hij een Chihuahua is want hij zit ook graag op schoot! Hij wil graag braaf zijn en is een super lief dier. Hij kan goed met andere honden en heeft eindeloos geduld met kinderen. Wij hebben hier wekelijks kleinkids over de vloer en Luke is voor hen de GVR – Grote Vriendelijke Reus. Hij is voor die kleintjes best heel groot maar de vriendelijkheid straalt ervan af, hij vindt alles prima!
Ook is Luke een clown en dat hebben die kindjes snel door. Met zijn bijna 10 jaar nog steeds een hele snelle “jongen”!
Tot groot verdriet heeft Marianne Luke op 20 november jl. moeten laten inslapen….