7 LingeBed - Gastenboek

LingeBed - Gastenboek


Onze gasten hebben hun mening in ons gastenboek geschreven.
Hieronder zie je alle opmerkingen uit ons gastenboek.

Het LingeBed is heel 2020 en een deel van 2021 gesloten geweest vanwege de Coronacrisis, maar we zijn inmiddels weer open.

12-09-2023 Lisanne, Stefan en Ida
Ontzettend bedankt voor de fijne overnachting en het lekkere ontbijt! Extra fijn na een lange dag met veldwerk op de Linge.

20-08-2023 Joline, Hans, Anette en Gerard
Wat een heerlijke plek om te verblijven. Het voelde weer als thuis komen. We wensen jullie samen mega veel geluk met jullie gezin.

16-08-2023 Ferry en Corinne
Wat een mooie plek om te eten, slapen en ontbijten! We hebben ook genoten van het zwembad. Bedankt voor alle goede zorgen!

29-05-2023 Cees en Gabielle
Dank voor de geweldige 3 dagen! We hebben genoten van jullie mooie B&B, super ontbijt en gastvrijheid! Heerlijk om weer omringd te zijn geweest door jullie 2 flatcoats!! Het ga jullie beiden goed!

21-05-2023 Peter, Willy, Jan en Trudie
Bedankt voor de gastvrijheid en de gezelligheid. Wat een gezellig plekje hebben jullie en een mooie omgeving. We hebben de drie dagen genoten van het heerlijke ontbijt, mooie kamer en lekkere bed. En de goede zorgen van jullie. Het was super! We wensen jullie het allerbeste toe. Veel geluk en gezondheid.

11-05-2023 Irene en Eefje
Wat een leuke plek; prachtige, gezellige keuken. Heerlijk gegeten en erg gezellig gekletst. Heerlijk ontbijt. Mooie supercomplete kamer en badkamer. Dank voor jullie hartelijke ontvangst en gastvrijheid.

30-04-2023 Marco, Annette, Frans en Conny
Bedankt voor de goede zorgen. Het is een mooi verblijf. Prima ontbijt.

29-04-2023 Patrick, Marieke, Maartje en Bregge
Bedankt voor de gastvrijheid. Wij hebben genoten van het lekkers, de rust en de omgeving.

27-04-2023 Gerrit en Hanny
Dank voor jullie gastvrijheid. Wat een heerlijk plekje! We hebben heerlijk gegeten en geslapen. Wij komen zeker nog een keer terug. Het ga jullie goed!

16-04-2023 Alexandra en Erik
Veel dank voor de goede zorgen weer! Heerlijk om wakker te worden tussen de schaapjes en lammetjes.

15-04-2023 Linda en Patrick
Hartelijk bedankt voor de bijzondere, gezellige avond. Wat hadden jullie heerlijk voor ons gekookt! We hebben genoten van ons verblijf en wensen jullie, met de altijd vrolijke honden, alle goeds.

15-04-2023 Johan en Saskia
Inmiddels zijn wij weer thuis in Zandvoort maar zitten nog na te genieten van het fantastische verblijf bij jullie. Wat ‘n gastvrijheid en vriendelijkheid.
We hadden een prima kamer met prachtig uitzicht.
Het door jullie verzorgde diner was overheerlijk. Een heerlijk wijntje erbij was ook niet verkeerd.
Gewoon een complete avond. En dan het uitgebreide ontbijt van vanmorgen.
Al onze wensen - vooraf aangegeven - werden ingevuld.
Ook dat was uitstekend verzorgd.
Nogmaals hartelijk dank voor alles.
We komen graag nog een keer terug.

28-08-2022 Alexandra en Erik
Jullie hebben ons ontzettend in de watten gelegd met heerlijk Indonesisch eten en een fijn ontbijt. Een beter begin van mijn zwangerschapsverlof had ik mij niet kunnen wensen!

21-08-2022 Hennie de Lange
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Ik heb hier een paar fijne dagen gehad en jullie hebben me echt geholpen om de drempel van het alleen zijn en toch van alles te ondernemen, over te stappen. Monique ook bedankt voor het zoeken in de tuinenroute. Ik heb een paar fantastische tuinen mogen zien en een stek gekregen van een bijzondere plant (van Anjo en Inge) De omgeving is prachtig en jullie zijn een fijn adres om te vertoeven. Wie weet, misschien kom ik nog wel es terug. Het ga jullie goed!a

04-07-2022 Marijs en Roger
Het was heerlijk vertoeven in deze mooie omgeving. Maar met zulke gastvrije en vriendelijke mensen kan het niet anders. Heel erg dank je wel en wie weet tot ziens. Geniet verder van alles wat op je pad komt.

25-06-2022 Ruurt en Marie Louis
We vonden het fijn
om bij Monique en Bram te gast te zijn.
Tijdens het ochtendgloren
kon ik de lijster en de schapen horen.
Jullie paradijsje hier op aarde
schatten wij op de juiste waarde.
Het ontbijt liefdevol van eigen makelij
in een prachtige leefkeuken voelden wij ons frank en vrij.
Het gastvrouw zit jou in het bloed
Eerlijk, je doet het ontzettend goed.
Blijf het nog lang doen
het past jou als een maatschoen.

12-06-2022 Martine
Dank voor het heerlijke verblijf! Heerlijke broodjes, fruit, genoten van het zwembad en de beeldentuin. Heel benieuwd welke nieuwe beeldhouwstukken er staan de volgende keer dat ik kom logeren!

19-05-2022 John en Lian
Bedankt voor jullie gastvrijheid! We hebben het erg naar onze zin gehad.

01-05-2022 Marten en Bleike
Ook wij schreven in 2010: misschien tot de volgende keer. En daar zijn we dan weer, 12 jaar later. Een zeer hartelijke ontvangst van de gastvrouw. Bram had héééérlijk Indisch gekookt, een aanrader. Met een lekker wijntje, zo gezellig. Wij hebben genoten van het prachtige rivierenlandschap. De natuur is zo prachtig. Bedankt voor jullie gastvrijheid en we wensen jullie alle goeds toe. En wie weet nog een derde keer.

25-04-2022 Truus, Sil en Yvonne
Hartelijk dank voor alle goede zorgen. We hebben een heerlijk moeder/dochters weekend gehad. Zondag met heel mooi weer gefietst. Kom zeker een keer terug met de racefiets en vriendin.

23-04-2022 Ria en Ada
Het was hier heerlijk. Hartelijke ontvangst, heerlijk eten en een zeer gezellig en geanimeerd gezelschap. Kortom, dit is aan te bevelen.

22-04-2022 Trix en Hans
In juli 2011 schreven wij "Wie weet tot een volgende keer". Deze vraag is nu beantwoord, want we waren er nu voor de tweede keer. Ook nu niks dan lof en wie weet tot een derde keer.

17-04-2022 Nel, Bob, Rien en Ingrid
Dank je wel voor alle goede zorgen en het heerlijke paasontbijt.

15-04-2022 Ineke en Marielle
Wat een geweldig hartelijk ontvangst, echt een welkom gevoel! Bedankt voor de leuke overnachtingsplek en het heerlijke ontbijt wat er zo verzorgt en in paassfeer uit zag. Een plek om te onthouden!

13-04-2022 Hans en Gon
Bedankt Monique en Bram voor jullie fijne ontvangst en gezellig samenzijn bij het dineren. Ontbijt heerlijk en de omgeving was prachtig. Zeker een plek om terug te komen.

06-09-2021 Carin Meussen
Mijn eerste vakantie 'on my own' en gelogeerd bij jullie! Monique en Bram, heel gastvrij ontvangen, heerlijk gegeten, lekkere wijn en goed ontbijt en mooie levensverhalen met ups en downs. Het ga jullie beiden goed en wie weet tot ziens!

04-09-2021 Pieter Willem en Charlotte
Bedankt voor de prachtige versiering van onze kamer voor de huwelijksnacht! We hebben een top verblijf en heerlijk ontbijt gehad,

12-07-2021 Loes en Monique
We zijn heerlijk verwend, hebben genoten op jullie mooie plekje. De weergoden waren ons gunstig gezind, kunnen zwemmen en buiten eten. Helemaal eruit en met frisse energie voort.

30-08-2019 Marjon en Frans
Hartelijk dank dat we een nachtje bij jullie mochten logeren. We hebben genoten van de locatie, omgeving en jullie gastvrijheid. Zeker voor herhaling vatbaar.

24-08-2019 Rien en Sjaan
We hebben een heerlijk weekend gehad. Vol verrassingen en dat alleen al door ons verhaal wat we aan jullie vertelden over 40 jaar terug toen we logeerden in de Koperen Koffiekan. Dankzij jullie dat huis mogen bezichtigen. Heel veel dank daarvoor. Dat geldt ook voor Frank en Sylvia. Varen was ook erg leuk en de rondleiding in het Fort bij Asperen heel interessant. Heel veel dank voor de goede zorgen. Ontbijt heerlijk, kamer super. Het diner was erg lekker. Die avond was het zo gezellig met elkaar, ook met Robbert en Lotte de andere gasten en jullie. Ook de honden zijn geweldig, wat een schatten.Niet vergeten het zwembad, na zo'n warme dag een verademing. Nogmaals bedankt voor alles.

18-08-2019 Margreet, Douwe, Sjolk en Klas
We hebben genoten van jullie fijne huis/tuin en gastvrijheid! Helaas konden we niet zwemmen omdat het regende, dus moeten we nog een keertje terug komen ;-)

26-07-2019 Hugo en Ingrid
Het was goed toeven in jullie prachtige huis en tuin. Jullie zwembad was "a dream come true" met deze hittegolf.

24-07-2019 Mieke en Ati
Dank voor de attente manier van zorg. We hebben genoten van de oogstkamer (en ventilator) en de prachtige tuin en zwembad. Het is heel goed toeven hier.

16-07-2019 Helen and Robert Silkll
Many thanks for a very hospitable an comfortable stay in your beautiful home. We wish you a good summer and we hope to see you again.

13-07-2019 Theo en Netty
Dank jullie wel voor de goede zorgen, gezelligheid en het lekkere eten. Dat verdient een grote pluim.

13-07-2019 Hans en Annie
Bedankt voor de goede zorgen, het warme welkom en de gezelligheid.

22-06-2019 Juliette, Wil en Olivier
We hebben genoten hier van de rust, de frisse lucht en de gezelligheid!

16-06-2019 Jikkemien, Maja, Paula, Melanie en Janneke
We hebben weer genoten van het onderkomen. Heerlijk gegeten, genoten van de tuin en het heerlijke ontbijt.

02-06-2019 Karin en Sam
Wat een prachtig plekje hebben jullie hier. Zeer gastvrije ontvangst, heerlijk en gezellig gegeten. Bedankt hiervoor!

01-06-2019 J. Vroege
Hoe mooi is Gelderland. Het LingeBed lekker rustig. Wat een heerlijke begroeting van de honden. Mooi uitzicht, mooi maar kort. Heerlijk bed, gezellige kamer.