LingeBed - Gastenboek


Onze gasten hebben hun mening in ons gastenboek geschreven.
Hieronder zie je alle opmerkingen uit ons gastenboek.

Het LingeBed is heel 2020 en 2021 gesloten geweest vanwege de Coronacrisis.

30-08-2019 Marjon en Frans
Hartelijk dank dat we een nachtje bij jullie mochten logeren. We hebben genoten van de locatie, omgeving en jullie gastvrijheid. Zeker voor herhaling vatbaar.

24-08-2019 Rien en Sjaan
We hebben een heerlijk weekend gehad. Vol verrassingen en dat alleen al door ons verhaal wat we aan jullie vertelden over 40 jaar terug toen we logeerden in de Koperen Koffiekan. Dankzij jullie dat huis mogen bezichtigen. Heel veel dank daarvoor. Dat geldt ook voor Frank en Sylvia. Varen was ook erg leuk en de rondleiding in het Fort bij Asperen heel interessant. Heel veel dank voor de goede zorgen. Ontbijt heerlijk, kamer super. Het diner was erg lekker. Die avond was het zo gezellig met elkaar, ook met Robbert en Lotte de andere gasten en jullie. Ook de honden zijn geweldig, wat een schatten.Niet vergeten het zwembad, na zo'n warme dag een verademing. Nogmaals bedankt voor alles.

18-08-2019 Margreet, Douwe, Sjolk en Klas
We hebben genoten van jullie fijne huis/tuin en gastvrijheid! Helaas konden we niet zwemmen omdat het regende, dus moeten we nog een keertje terug komen ;-)

26-07-2019 Hugo en Ingrid
Het was goed toeven in jullie prachtige huis en tuin. Jullie zwembad was "a dream come true" met deze hittegolf.

24-07-2019 Mieke en Ati
Dank voor de attente manier van zorg. We hebben genoten van de oogstkamer (en ventilator) en de prachtige tuin en zwembad. Het is heel goed toeven hier.

16-07-2019 Helen and Robert Silkll
Many thanks for a very hospitable an comfortable stay in your beautiful home. We wish you a good summer and we hope to see you again.

13-07-2019 Theo en Netty
Dank jullie wel voor de goede zorgen, gezelligheid en het lekkere eten. Dat verdient een grote pluim.

13-07-2019 Hans en Annie
Bedankt voor de goede zorgen, het warme welkom en de gezelligheid.

22-06-2019 Juliette, Wil en Olivier
We hebben genoten hier van de rust, de frisse lucht en de gezelligheid!

16-06-2019 Jikkemien, Maja, Paula, Melanie en Janneke
We hebben weer genoten van het onderkomen. Heerlijk gegeten, genoten van de tuin en het heerlijke ontbijt.

02-06-2019 Karin en Sam
Wat een prachtig plekje hebben jullie hier. Zeer gastvrije ontvangst, heerlijk en gezellig gegeten. Bedankt hiervoor!

01-06-2019 J. Vroege
Hoe mooi is Gelderland. Het LingeBed lekker rustig. Wat een heerlijke begroeting van de honden. Mooi uitzicht, mooi maar kort. Heerlijk bed, gezellige kamer.

25-05-2019 Ottelen en Marlieze
Wat een prachtige, rustige plek. Ook handig die fietsen waarmee we heerlijk zijn gaan eten bij Marie in Beesd. Bedankt voor alles!

03-09-2018 Lies en Broer
Een heel fijn welkom, erg gastvrij. Jullie kunnen gerust meedoen met de B&B van het jaar. Alles is aanwezig. We zijn niets tekort gekomen. Mooi buiten zitje en omgeving. Bedankt voor alles.

16-08-2018 Drikus en Johanna
Het was weer een heerlijk verblijf hier. Genoten van de mooie omgeving, het zwembad en de heerlijke bedden. Na een goed verzorgd ontbijt kunnen we er weer tegen vandaag. Hopelijk tot ziens!

07-08-2018 Jan en Henriëtte
Het was heerlijk om hier te zijn. Alles was goed verzorgd. We zullen dit plekje niet vergeten, incl de ruimte die jullie ons gaven.

05-08-2018 Nenske en Jos
Dank voor jullie gastvrijheid. Het is hier aangenaam te vertoeven!

24-07-2018 Fons en Margot
We hebben genoten van alles: gastvrijheid, eten, honden, zwembad, wijntje, grapjes Bram. Wie weet tot ziens en zelfs misschien met z'n vieren.

24-07-2018 Remco en Wilma
Wat een bijzondere ervaring voor Remco en Wilma
Wat een liefdevolle zorg voor ons
Super bedankt voor dit alles.
Ik vond het zwemmen ook leuk en het was heel gezellig.

17-07-2018 Nathalie en Joline
We hebben heerlijk genoten van jullie stekje en gastvrijheid! Heerlijk vertoeven in het zwembad en van je kookkunst. Bedankt voor alles en wie weet tot ziens.

17-07-2018 Margot en Frans
Thuis komen. Thuis voelen. Met weemoed vertrekken. Voor Bram: Zelfs een geblinde ziet jullie gastvrijheid (8 letters)

14-07-2018 Mevr Hovestadt, Johanna en Ria
Het was weer super, maar dat zijn we inmiddels gewend van jullie. Bedankt voor de gastvrijheid.

09-07-2018 Hanneke, Jos, Henk en Gerry
Gastvrijheid met hoofdletters! Wat een geweldig verblijf. We hebben genoten.

26-06-2018 Rien en Marian
Geweldig wat jullie doen voor de gasten.Daar kan een hotel niet aan tippen. Juist die aandacht, zorg en dan ook de superlocatie van de BB gaven ons echt een vakantiegevoel. Wat hebben jullie iets moois opgebouwd. We zullen het zeker doorvertellen en aanbevelen.

21-06-2018 Frans en Philene
We hebben genoten van alles. Jullie gastvrijheid is hartverwarmend. Bedankt voor jullie persoonlijke aandacht.

19-05-2018 Thé en José van Enckevort
Wat je ziet is wat je krijgt.
Twee hele mooie mensen.

19-05-2018 John en Ria Flupsen
Dank voor jullie onovertroffen gastvrijheid!! Het waren twee dagen met een gouden randje...

16-05-2018 Marleen en Monique van Megen
Wat kan 1 dag een onvergetelijke indruk maken!!! Wij gaan dit nooit vergeten. Bedankt voor alles en wie weet..... tot ooit.....

03-05-2018 Kees en Lijnie van de Bok
Prachtig gefietst in deze schitterende omgeving. Heerlijk geslapen en ontbijt in deze prachtige, gezellige B&B. Bedankt voor de gastvrijheid!

03-05-2018 Vivian en Monique
Het was een hele leuke mini vakantie met mijn moeder en dat komt deels door deze beste en leukste bed en breakfast die ik ooit heb gezien. Het was echt superleuk!!

21-04-2018 Liesbeth, Ypie, Lianne en Rommie
In 1 woord: Top!! We hebben enorm genoten van alles, de kamers, het eten, de lekkere loungebedjes bij het zwembad! Bedankt voor de gastvrijheid en de mooie reisverhalen! We zijn enorm geïnspireerd, wij, zusjes vd Veen, komen zeker terug!!

30-08-2017 Neleke, Pieter en Marianne
Heel veel dank voor de gastvrijheid en gezelligheid, de supermaaltijden en dat we Bo mochten knuffelen. Veel geluk met de puppies, hopelijk gaat het allemaal goed! We houden de berichten in de gaten.

24-08-2017 Koos en Martha
Wat hebben jullie hier een mooi paleisje gemaakt! Een B&B waarvan je gerust mag stellen dat het een paleisje in een paradijsje is. Wat een gastvrijheid, wensen worden bijna afgelezen! Heerlijke maaltijd, fijne ontbijtjes. Prima kamer... En de omgeving is echt prachtig. Met fijne herinneringen en natuurlijk nog een paar potjes jam etc mee gaan wij lekker uitgefietst en uitgerust weer naar Peize!

10-08-2017 Karlos en Rita
Via Peter, Mieke en ons bezoek aan Annelies zijn we bij jullie terecht gekomen. Aangenaam en smaakvol verblijf. Vriendelijk onthaal en een met liefde bereide maaltijd! Hartelijk dank en wie weet tot nog eens! Succes met de kweek!

10-08-2017 Nieke en Pety
Ze zeggen dat het de eerste keer altijd de lastigste keer is. Dat is hier niet waar... Toen we hier de tweede keer toekwamen, stelden we ons de vraag... zou de tweede keer de ervaring van de eerste keer overtreffen? Zonder aarzelen:ja!

Opnieuw warmte bij de ontvangst

Opnieuw leuke verhalen

Opnieuw de lekkere keuken

Opnieuw de kleine attenties

Opnieuw... opnieuw...

en wij kunnen nu bevestigen... slapen in de bloesem of in oogst... geen verschil... beiden top!

Tot de volgende... Mét de Thaise keuken

06-08-2017 Raymond en Anita
Dank voor jullie gastvrijheid. Een plek om terug te komen!

27-07-2017 Linda, Ellis, Magda en Marleen
Wat een superplekje! Na een dag op de fiets, lekker in het zwembad en dan gezellig bij het zwembad tafelen én lekker lang natafelen ;). Vooral ook veel gelachen! Dank voor jullie goede zorgen!

23-07-2017 Hermine en Joseph
Toen ik dit gastenboek ter hand nam, dacht ik : wat kunnen die mensen toch overdrijven. "'t is hier een paradijs... 't was geweldig... dat hebben we nog nooit beleefd....". Inderdaad wij beamen dit en vinden geen woorden om de sfeer te beschrijven. Service ten top. Alles kon. Monique was steeds aanwezig om het zo aangenaam mogelijk te maken. Proficiat lieve mensen, wij hebben echt genoten. Zo'n verlof doet deugd. Wij wensen u nog heel veel levensvreugde. Dank voor alles. Hopelijk tot een volgende keer.

23-07-2017 Mieke en Peter
Imitatie is de hoogste vorm van bewondering, en vermits we onze ouders erg bewonderen, kunnen we niet anders doen dan hun woorden beamen. We hebben genoten op alle mogelijke manieren. Hoe een god-vergeten 'gat' (Belgisch woord voor afgelegen oord) als Acquoy een fameus hoogtepunt kan hebben: een B&B met oog voor ELK detail, de natte paraplu incluis, ik was bijna de fietspomp nog vergeten.. Bedankt voor zoveel hartelijkheid en warm onthaal. Het deed ferm deugd. Nog een ding wat we hier geleerd hebben: het woord 'perfect' bestaat wel, je vindt het terug in Acquoy..... Beste Monique en Bram, bedankt.

20-07-2017 Diederik en Tryntsje (50)
Een kort uitstapje waar we met volle teugen van genoten. Het was hier heerlijk vertoeven. En die maaltijd op de mooie plek bij het zwembad: als God in Frankrijk.