LingeBed - Kamers


LingeBed Lingedijk Acquoy LingeBed Lingedijk Acquoy
Het LingeBed heeft haar plek gevonden in het voorhuis van onze T-boerderij aan de Lingedijk. Op de eerste verdieping zijn de twee ruime 2-persoonskamers met de badkamer met wastafel, douche en ligbad voor de gasten. Er is een apart toilet. Beide kamers hebben een vergezicht op de Linge maar ademen een andere sfeer uit. Bewust zijn televisie en radio niet aanwezig. Je kan zelf de kamer kiezen. Indien je met meer dan twee personen komt wordt de andere kamer ook gebruikt.
LingeBed Acquoy Bloesemkamer LingeBed Acquoy Bloesemkamer
De Bloesem kamer, met een tweepersoonsbed, is fris en luchtig als de lente.
LingeBed Acquoy Oogstkamer LingeBed Acquoy Oogstkamer

De Oogst kamer, met twee eenpersoonsbedden, oogt warmer en knusser met een koloniaal accentje. De boxsprings zijn 90 bij 210, dus ook voor lange mensen geschikt.
LingeBed Acquoy badkamer LingeBed Acquoy badkamer

Er zijn badjassen aanwezig en vanzelfsprekend liggen handdoeken en zeep klaar.
LingeBed Acquoy terras zwembad LingeBed Acquoy woonkeuken

Beneden beslaat de grote woonkeuken eigenlijk het hele voorhuis, het hart van de boerderij! Hier wordt 's ochtends een heerlijk ontbijt geserveerd en kan 's avonds worden aangeschoven voor de "pot van het huis" aan de table d'hôtes. Met dieetwensen kan in overleg rekening gehouden worden. Indien het weer het toelaat kunnen ontbijt en/of diner natuurlijk ook buiten gebruikt worden.