7 LingeBed - Onze honden

LingeBed - Onze honden


Onze vaste gasten kennen al sinds 2013 het warme welkom van Bo, onze flatcoated retriever. Bo vindt het geweldig als er mensen komen en laat dat duidelijk merken. Soms een beetje overdonderend maar absoluut zonder kwade bedoelingen. Hoewel we er steeds op blijven hameren blijkt het praktisch onmogelijk te zijn het uit blijdschap omhoog springen af te leren. Flatcoated retrievers proberen altijd hun ‘hallo zeggen’ te bezegelen met een lik in je gezicht...als wij niet in de buurt zijn om haar een beetje te beteugelen is je omdraaien de beste remedie.

LingeBed honden flatcoats

Bo is geleerd altijd met speelgoed in de bek iemand te begroeten zodat ze niet kan likken. Ze komt het speelgoed dus niet brengen om mee te spelen, lekker in de bek laten zitten. Na een aai over de bol hobbelt Bo dan tevreden met je mee naar de voordeur. Ben je boven geweest en na een paar minuten weer naar beneden zal Bo je weer begroeten alsof ze je héél lang niet gezien heeft.
Bo is een typische flatcoat, een blij ei!

LingeBed honden flatcoats

In 2017 is het welkomstcomité uitgebreid... Bo heeft op 8 september 11 prachtige en gezonde pups op de wereld gezet. LingeBed honden flatcoats

We hebben ze natuurlijk niet allemaal gehouden maar voor 10 een heerlijk thuis gevonden. Alleen pupje beige, Balou, is gebleven.

LingeBed honden flatcoats

Balou is een lieve druktemaker die haar moeder in alles na doet en ook een beetje teveel verwend wordt door Bo. Ze vindt werkelijk alles spannend en interessant en doet er alles aan om de aandacht op te eisen.

LingeBed honden flatcoats

Als iedereen uitgebreid begroet is keert de rust weer…

LingeBed honden flatcoats LingeBed honden flatcoats

Meer weten over Bo, Balou en flatcoated retrievers? Kijk onder het kopje LingeNest!

LingeBed honden flatcoats