LingeNest - Nestwandeling


14 april 2018

Vandaag hebben we een nestwandeling en alle 11 pups zijn aanwezig. Iedereen heeft er echt naar uitgekeken en met prachtig weer erbij wordt het één groot feest met Floyd, Bono, Miko, Vinnie, Bo jr, Vesper, Bica, Claire, Lola, Sole en Balou! Naast moeder Bo is ook haar zus Loena aanwezig en Dazzle, huisgenoot van Bica, neemt het voortouw in de route.

Het blijkt bijzonder moeilijk de broers en zussen uit elkaar te houden...
Verzamelen lukt nog wel prima met 'puppies hierrrrrr'
De jonge zwarte bende vond de groep kinderen toch ook wel heel interessant... zeker door de hei hollen was heel bijzonder
Andere kleur?
Midden op de hei bij een mooie oude boom moet er toch zeker even een groepsfoto gemaakt worden.... dat is nog niet zo eenvoudig! Netjes op een rij zitten? Dat idee hebben we snel laten varen...
Na anderhalf uur strijken we neer op het terras naast het vliegveld en zijn de jonge honden nog niet uitgeteld.... een oor doet wonderen!
Soms wat gedoe omdat er van die brutaaltjes bij zitten die denken dat ze recht hebben op alle oren... zoals Balou die het van Floyd afpakt (vindt Bo namelijk wel altijd goed) en Bica van Miko... maar daarna weer lekker verder knagen.
Ondertussen bijpraten over het reilen en zeilen en hangende oogleden onder het genot van een drankje
We zitten heerlijk in de zon en met een tafel vol blijven we nog hangen voor de BBQ, niet gepland, wel gezellig!
Bram heeft een korte video van de wandeling gemaakt.

We hebben genoten en 's avonds nagenoten met twee ingestortte platjassen. Zoals Peter zei, we houden elke eerste zaterdag van de maand vrij voor zo een wandeling.... haha. Beetje veel maar wij staan open voor iedereen die een leuk wandelidee heeft, gooi maar in de groep! Geweldig dat jullie er allemaal waren, dank jullie wel voor dit feest!